9 Δεκεμβρίου 2007

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ...

ο φιλος μου ο γαλιλαιος,κατα κοσμον μαργαριτης μιχαηλ,ειναι ενα ολοκληρο συμπαν.θα μπορουσε απο καποιους ειδικους να χαρακτηριστει και ως συμπλεγμα ψυχολογικων διεργασιων αλλα το αποφευγουν για λογους πολιτικης σκοπιμοτητας.

1)ο γαλιλαιος ειναι μια χαρα παληκαρι,αλλα περπαταει με τα χερια δεμενα πισω.αν ειναι δυνατον στην εποχη μας.δηλαδη κανονικος μπαρμπας.

2)ο γαλιλαιος ειναι μπαοκαρα και προσωπικος φιλος του ζαμπουνη.συναντιουνται σε συλλατηρια και μοιραζονται ρετσινα με κοκα κολα σε πλαστικο στην καμαρα.ο γαλιλαιος θελει να γινει ο εκδοτης του madam figaro...

3)ο γαλιλαιος σπουδαζει οικονομικα στο παμακ.σωστος.ελα ομως που την εχει ψωνισει και νομιζει πως ειναι ο bill gates.απο που του ρθαν αυτα τα παραματα δεν ξερω.ονειρο θα ειδε..

4)o γαλιλαιος ειναι cool τυπος γενικα.ειναι παντα τιμιος και δουλευταρας.δεν υπηρξες ποτε αμακατζης.εμεις οι φιλοι του εχουμε να το λεμε για την ευθυτητα του χαρακτηρα του.μπραβο μιχαλη συνεχισε ετσι και θα κανεις καριερα

5) ο γαλιλαιος ειναι το προτυπο μου.μου κανει μαθηματα και γω τον ακουω.ειναι ο δασκαλος που ονειρευεται καθε μαθητης.τον ευχαριστω για τις τζαμπα συμβουλες.

6)
ο γαλιλαιος ειναι αθανατος.τα ξερει ολα.ειναι ο ανθρωπος της βροχης.ειναι ο χρυσος οδηγος που ηρθε στην επανωμη για να μας μαθει πως εχουν τα πραγματα.τον ευχαριστω εκ ερους του δημαρχου και του δημοτικου συμβουλιου.

7)ο γαλιλαιος ειναι νιντζα.ειναι ο τελευταιος σαμουραι.ειναι ο κατασκευαστης του σετ μαχαιροπηρουνων σογκουν,με εξτρα κοφτερες λεπιδες παρακαλω.τον ευχαριστω εκ μερους του ηλια μαμαλακη.

8)ο γαλιλαιος ειναι ο αγιος βασιλης.ναι.ειναι ο γλυκος εγκαθετος της πολυεθνικης κοκα κολα,και ιδιοκτητης ιπταμενου ελκυθρου.τον ευχαριστω εκ μερους των jumbo bebe.

ολα αυτα δε θα ειχαν καμια σημασια αν ο μιχαλης δεν ηταν ενας απο μας.ειναι ενας απλος καθημερινος ανθρωπος.ειναι μαζι με τον λαο και εργαζεται για το καλο του λαου.ειναι ο εμπνευστης της θεωριας της σχετικοτητας,ειναι ο δημιουργος του θεατρου τεχνης και ο κρυφος ερωτας της εφης θωδη.ειναι το μοντελο του γιαννη γαλατη,ο συνθετης της 9ης συμφωνιας του μπετοβεν και λιγο πριν το τελος το μαρτυραω...ο μιχαλης ειναι εψιλλον (με αι)
ο μιχαλης ειναι ο πραγματικος καλ ελ,και μετεπειτα σουπερμαν.το ονομα του διαβρωθηκε στο χρονο.καλ ελ που εγινε γκαλ ελ και μετα γκαλης και μετα γκαλιλαιος και τελος γαλιλαιος.καταλαβενετε για τη εκταση μιλαμε..
ο μιχαλης ειναι ο ενας που εμεινε στο τελος του χαιλαντερ.ειναι ο προπονητης του τσακ νορις.ο μιχαλης μπορει να φαει μονο ενα lays.ειναι απιστευτο,μονο ενα.

συνεχιζεται.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάψος & Γαλιλαίος rules......