29 Ιουλίου 2007

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΒΙΟΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΥΝΟΜΕΝΕΣ.5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΤΙΜΗ 10.000.000 ΕΥΡΩ( ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΖΑ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

26 Ιουλίου 2007

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΑ

προτεινω την αλλαγη ονοματος στην πλατεια μεταξα.τα χουντικα καταλοιπα μας βλαπτουν σοβαρα.προτεινομενο ονομα:ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

24 Ιουλίου 2007

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Ως γνωστον, ζουμε στην πολη της ακρατης δεξιας χουντοφιλιας.ανθιμος,ψωμιαδης,παπαγεωργοπουλος και λιακοπουλος ειναι οι εμπνευσμενοι ηγετες,κατοχοι των σκηπτρων και της παραδοσης,απογονοι του μεγαλεξανδρου και του παλαιολογου και δε συμαζευεται.η επανομουδα λοιπον δεν παει πισω.γεματη εκκλησακια και ναους ,γεματη χουντικους φασιστες και νεοπλουτους επαναστατες τραβαει σταθερα πισω απο το αρμα της μητροποληςα θεσ/νικης.
καθε 3 και λιγο εχουμε και απο 1 πανυγηρι για καποιο εκκλησακι που γιορταζει και εκει στην παραλια γινεται το ελα να δεις.βεβαιως ολα αυτα καποτε ειχανε νοημα.ητανε οι ανθρωποι ολη μερα στα χωραφια και ματωναν στη δουλεια,οποτε εψαχναν τροπους για να βρεθουν και να γλεντησουν.δε γιορταζαν τους αγιους,γιορταζαν το ανταμωμα.
τωρα τι νοημα εχει ολο αυτο.γιατι μενουμε προσκολημενοι σε μαλακισμενες παραδοσεις?δεν υπαρχει κανενας λογος,καμια αναγκη.απλως για να τα κονομησουνε οι παπαδες και οι ταβερνιαρηδες.οι παπαδες παλι....

καταργηστε τα πανηγυρια......ξεφτιλες....

23 Ιουλίου 2007

ΠΟΤΑΜΟΣ ΩΡΑ 0

επικεντρωνομαι στις κυριακες του καλοκαιριου:
η καγκουρια στο μεγαλειο της.πρωτοστατες τα δημοτικα αναψυκτηρια.καθε πικραμενος κωλοπλενης αλλεφεται με αντηλιακο υψηλου δεικτη και χτυπιεται με τα μπιτακια που εκσφενδονιζονται απο τις ξυλινες παραγκες.η κατασταση ειναι τραγικη κυριως στο 4ο περιπτερο και στο μπα-μπα.οικογενειες συρρεουν στις πανακριβες ξαπλωστρες εφοδιασμενες με τονους κεφτεδακια και περισσιο λιπος στην κοιλιακη χωρα.ξεφτιλισμενοι λουομενοι κατουρανε στη θαλασσα και παρατανε τα σκουπιδια τους οπου βρουνε.τα καημενα τα παιδια τρεχουν για να βγαλουν το μεροκαματο ικανοποιοωντας καθε νεοελληνικη απαιτηση.ειναι οι αρχοντες της παραλιας.
ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΑΚΕΤΑ: τι σας πειραζουν αυτοι που παιζουν ρακετες δηλαδη?δικια σας ειναι η παραλια? και λιγα ειναι τα μπαλακια που φαγατε στο κεφαλι ξεφτιλες.αυτα.
ο δημος διοργανωσε και καθαρισμ της παραλιας.μπραβο.αλλα να ξερετε οτι το φαναρι θα βρομιζει μια ζωη αν δεν απαγορευτει η εισοδος των αυτοκινητων στον βιοτοπο.για αυτο μη μας το παιζετε οικολογοι και τα λοιπα.εσεις φταιτε για την φυσικη καταστροφη.ξεφτιλες.
οποιος δε συμφωνει με τα παραπανω με γεια του με χαρα του.ελευθερια εχουμε.

ξεφιλες!!!

βας βας

την κυριακη( μερα του κυριου) εις το παραθαλασοιν ποτοπολειον "το κυμα" εμφανισθη ο γνωστος τηλεγυφτος βας βας ο παρασκευας.ορδες νεοπλουτων επανομιτων συν γυναιξι και τεκνοις συνερευσαν εις το κολαστηριον δια να απολαυσουν τον φερελπι καλιτεχνη.ο ταλαντουχος βας βας ερμηνευσε το ασμα που φερει το ονομα του και εν συνεχεια υστερα απο λαικη απαιτηση επιδοθηκε στην α καπελα ερμηνεια του εθνικου υμνου.η αποθεωσις που εγνωρισε ητο πρωτοφανης για τα δεδομενα της επανωμης.
ακολουθως αρχισε η πωληση αυτογραφων απο τον καλιτεχνη ιδιοχοιρος στην τιμη των 2 ευρω εκαστου.η σεμνη τελετη εκλεισε με παρατεταμενα χειροκροτημα.
θα θυμομαστε για παντα αυτη τη βραδια.ευχαριστουμε προσωπικως τον επιχειρηματια που βοηθησε στην ανοδο του πολιτιστικου επιπεδου της επανωμης.

Υ.Γ. σημπληρωστε τις περισπωμενες και τις δασειες...

21 Ιουλίου 2007

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

καλωσορισατε στο hestikehforadastalwni.blogspot.com.ο χωρος διατιθεται ελευθερα σε οποιον νομιζει οτι κατι εχει να πει.κατα τα αλλα δεν υπηρχε κανενας ιδιαιτερος λογος για αυτη τη δημιουργια.
καλη συνεχεια