27 Φεβρουαρίου 2008

ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ..

Εχουμε πλημμυρισει στους καριοληδες εδω και πολυ καιρο.στη μικρη μου κοινωνια βλεπω μονο αλητεια.πες μου ρε πουστη γιατι δε λες αυτο που σκεφτεσαι;γιατι δε το λες παλιομαλακα,τι φοβασαι;γιατι μου το παιζεις ανετος και απο πισω τρεμεις μη σου πατησουν τον καλο?γιατι το κρυβεις οτι σε νοιαζει μονο για σενα βλαχοπουστα;ξηγησου...

θα σε παρω σβαρνα μαζι μου αλητη.θα μαθεις να μιλας οπως σκεφτεσαι,δε θα κρυβεσαι στους καθωσπρεπισμους του χαζου σου του μυαλου.τι με κοιτας ρε γαμημενε,εγω πρεπει να σε φοβαμαι κανονικα,οχι εσυ εμενα.εσυ σκοτωνεις οτι δε ταιριαζει με σενα,εσυ γκαυλωνεις οταν πεθαινει αυτος που δε χωνευεις,εσυ γιορταζεις οταν ο αλλος διπλα σου ψυχοραγει.πουστη υποκριτη,καριολη.

εσυ γαμιεσαι για να τη σκαπουλαρεις,εσυ γινεσαι πουτανακι για ενα μεροκαματο,εσυ εισαι που το παιζεις καλος χριστιανος και πατριωτης.εσυ γαμημενε.αλλα δε θελω να πεθανεις,δεν ειμαι σαν και σενα.κι ας εισαι εσυ δολοφονος.

μη με κοιτας ετσι σε βλεπω,εισαι ετοιμος να μου χυμιξεις σκατογυφτε,εισαι ετοιμος να με σκοτωσεις για να μη σου χαλασω τη ζαχαρενια σου,παλιογυφτε.χρηματοδουλε που φιλας κατουρημενες ποδιες για να την αραξεις και να χασκογελας με τους μαλακες τους φιλους σου.εισαι πουστης και πρεζακιας ρε.

εισαι εξουσια μεγαλε ε?και γουσταρεις.εισαι η δελτα της γειτονιας και νομιζεις οτι δεν εχει αλλου παγωτα ε? μπουχεσα μη χαιρεσαι χαρη σου κανουν ολοι,δε σε γουσταρουν καθολου,τα παγωτα σου ονειρευονται.ιδιοι καριοληδες ειστε ολοι.ρουφιανοι παρτακηδες και χριστιανο πληγμενοι.μουνοπανα του κερατα,πουστηδες με περικεφαλαια και φερετζε.ξενογαμιαδες και κεραταδες ταυτοχρονα.αμακατζηδες και ανοιχτοχερηδες,χριστιανοι και χρηματοδουλοι,μπουζουκοβιοι και αναρχικοι.ψευτες ως το κοκκαλο,γαμιοληδες.

μη με κοιτας ετσι σε βλεπω πουτανακι.βγαλε το σκασμο μια φορα και ακου πουστη.μαθε να μαθαινεις επιτελους.αρκετα με ζαλισες με τις ζαντες του αμαξιου σου και το ζελε στα μαλλια.αρκετα με γαμησες με τη δηθεν ειλικρινια.αρκετα με επρηξες με τη σεμνοτητα σου.αυτη η δηθεν σεμνοτητα κρυβει το δολοφονο μεσα σου παλιοπουστη.σε χω μαθει ρε πουστη,δε με ριχνεις.

κι αν τολμας ελα να τα πουμε...μαλακα!

19 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ;

Τα μάθατε τα νέα είμαι σίγουρος. Το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας άλλαξε. Υπό το βάρος του μακροχρόνιου δικομματισμού και των σκανδάλων, που προσφάτως εκδίδονται και σε DVD με όλα τα xtras ,η ελληνική κοινωνία τόλμησε τη μεγάλη ανατροπή. Γύρισε την πλάτη στα δύο μεγάλα κόμματα και ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα. Μέχρι τις εκλογές βέβαια όλοι αυτό θα δηλώνουν. Τώρα είναι η ώρα να ξεσπαθώσει ο απατημένος συμβασιούχος, ο χαμηλοσυνταξιούχος και ο ανειδίκευτος εργάτης. Τώρα, όχι στις εκλογές. Διότι όταν θα έρθει εκείνη η κορυφαία ώρα για τον έλληνα τότε θα αρχίσει να μαζεύει προσφορές από τους υποψηφίους. Όποιος του τάξει τα περισσότερα αυτόν θα ψηφίσει. Και δεν πιστεύω πως ένας υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. μπορεί να τάξει και πολλά. Για αυτό τώρα είναι η ώρα για κάθε έκφραση του προοδευτισμού. Μετά θα σκεφτούμε μόνο το τομάρι μας.

Ώρες-ώρες αυτή η χώρα μου θυμίζει μια τεράστια φυλακή, όπου οι δεσμοφύλακες αφήνουν τους κατάδικους να βγαίνουν βόλτα στην αυλή για να ξεσκάσουν και μετά άντε πάλι μέσα στα σίδερα. Έτσι και ο έλληνας, τώρα με την έξαρση του προοδευτισμού είναι σα να βγαίνει βόλτα στην αυλή της φυλακής του. Δε λέω, καλές οι βόλτες αλλά άμα είναι να γυρνάς μετά στο μπουντρούμι τί να το κάνεις; Δηλαδή καλός είναι ο Αλέξης αλλά ως τις εκλογές. Μετά θα αρχίσει πάλι το γνωστό παραμύθι από τους μεγάλους με τα ταξίματα τα βύσματα και τις διαπλοκές. Και θα τη γλιτώσουν για άλλη μια τετραετία οι πρασινοφρουροί και οι δεξιοί. Και θα μας μείνει ο Αλέξης που θα βγει να πει ότι έγινε το πρώτο βήμα για την αλλαγή. Ξέρεις όμως Αλέξη πόσες φορές έγινε αυτό το πρώτο βήμα; Ίσα με 100 φορές και βάλε. Το θέμα είναι να γίνει το δεύτερο βήμα και το τρίτο και μετά κάτι θα χει γίνει. Από πρώτα βήματα χορτάσαμε.

Ελπίζω βέβαια όλος αυτός ο αναβρασμός να καταλήξει κάπου ωραία. Να διαμορφωθεί μέσα από τις κοινές δράσεις και τις συζητήσεις μια καινούρια ιδεολογία, μακριά από τον αυτοσκοπό της εξουσίας και τα συμφέροντα του καθένα. Και νομίζω πως το καλύτερο πεδίο δράσης για να γίνει αυτό είναι το περιβάλλον, για το οποίο επείγει να βρεθούν λύσεις άμεσα αποτελεσματικές. Αλλά βλέπω πως η κατεύθυνση που δίνεται από τους υπεύθυνους (οικολόγους κτλ) είναι μια soft παρουσίαση της πραγματικότητας. Νομίζω πως το μήνυμα πρέπει να έρθει πιο σκληρά στον κόσμο. «Παιδιά πεθαίνουμε» έτσι πρέπει να διαδοθεί. Και θα δούμε αν αυτός ο νέος προοδευτισμός αποδώσει καρπούς σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής τζίφος πάντως.

Αν έρθουμε και στο θέμα της παιδείας δε θα δούμε και κει σοβαρές αλλαγές από την «προοδευτική μεταστροφή» της κοινωνίας. Και δεν εννοώ πως περιμένω να γίνουν τα πράγματα παραδεισένια, όχι. Εννοώ τα ελάχιστα όπως ας πούμε αυτό που επικρατεί στις γενικές συνελεύσεις ή στις συζητήσεις των διαδρόμων. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο ακόμα, πουθενά. Βεβαίως θα γίνουν πολλές διαδηλώσεις ακόμα και το φοιτητικό κίνημα θα διεκδικήσει περισσότερα από αυτά που θα του δοθούν αλλά αυτό γινόταν πάντα. Στα αιτήματα ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, στη διεκδίκηση είχαμε πάντα. Οι καταλήψεις πρέπει να γίνονται για καλύτερες συνθήκες και όχι για να χάνουμε τα μαθήματα και τις εξεταστικές. Έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο. Οι πορείες να γίνονται μαζικά και να είναι όλοι ένα και όχι να χει ο καθένας τη δικιά του πορεία για τα δικά του συμφέροντα. Ούτε εδώ βλέπω καμιά πρόοδο.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τί είναι αυτό το καινούριο που όλοι λένε πως έρχεται και είναι ήδη προ των πυλών. Κάποιοι βολεμένοι σαραντάρηδες μου λένε πως αυτό το παραμύθι έγινε κι άλλες φορές και μετά έσκασε στη γη σα χαλασμένο καρπούζι. Και μου το παίζουν και μάγκες ότι τάχα αυτοί στον καιρό τους μασούσαν τα σίδερα ενώ εμείς δεν είμαστε για τίποτα. Και επειδή δε θέλω να τους απαντήσω προσωπικά το βουλώνω γιατί η δικιά μου γενιά (των 25άρηδων) στ’ αλήθεια δεν έκανε τίποτα άξιο λόγου ως τώρα. Το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι πώς θα βολευτεί. Και οι εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Έχουμε φάει για τα καλά το παραμύθι των αποτυχημένων δημοσίων υπαλλήλων, το παραμύθι της τηλεόρασης και της σκατοφαγίας. Μας νανουρίζουν με σκυλάδικα και με σήριαλ και μείς τσιμπάμε και την πέφτουμε για ύπνο.

Κάποτε νόμιζα πως κάτι έβραζε κάτω από αυτόν τον υπόνομο, πως ο κόσμος ήθελε να μιλήσει και περίμενε τη στιγμή για να το κάνει. Τώρα ακούω πως αυτή η στιγμή ήρθε αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Τι έγινε ρε γαμώτο θα συνεννοηθούμε καμιά φορά; Όσο το σκέφτομαι καταλήγω πάλι στο να βλέπω το θέμα ατομιστικά. Καθένας θα κάνει ό,τι γουστάρει, θα τα πει όπως θέλει και δε θα περιμένει κανένα τρένο για να ανέβει. Όποιος θέλει να δράσει θα δράσει και θα πάει να βρει αυτούς που τον καταλαβαίνουν. Και δεν χρειάζεται καμιά δημοσκόπηση για να σηκωθεί από τον καναπέ του. Αν είναι να γεννηθεί το περιβόητο ρεύμα θα γεννηθεί εκ των πραγμάτων χωρίς να χρειαστεί κανένας μπροστάρης, διότι θα’ ναι όλοι μπροστάρηδες τότε. Δε θα χρειαστεί καμιά σημαία, γιατί θα γίνουν όλοι σημαίες. Και τότε να δεις πού θα πάνε και τα μπουζούκια και η eurovision και όλα αυτά τα υπνωτικά χάπια της νέας γενιάς.

Ως τότε θα ψάχνει ο καθένας μόνος του να βρει κάτι για να κρατηθεί ζωντανός μέσα στη λάσπη της πολιτικής και των ΜΜΕ. Μήπως και ο Αλέξης δεν είναι προιόν των ΜΜΕ; Ελπίζω πως δε θα’ ναι αν και πολύ το φοβάμαι. Διακόπτουμε για διαφημίσεις…

13 Φεβρουαρίου 2008

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Αίτηση απαλλαγής από το στρατό (πραγματική επιστολή)


Κύριε υπουργέ Αμυνας,

επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.

Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό

9 Φεβρουαρίου 2008

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αν το καλοσκεφτεις καθε μερα μας λενε ψεμματα χωρις να το παιρνουμε χαμπαρι.τα λεμε και μεις πολλες φορες τα διαβαζουμε στο δρομο και ειναι ψεμματα καραμπινατα.αλλα δε προλαβαινουμε να τα σκεφτουμε.εγω λοιπον τα σκεφτηκα,γιατι δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω.οριστε μερικα απο αυτα,

Οι πιο μούφα χρόνοι της ελληνικής καθημερινότητας!

1. Τακούνι σε ένα λεπτό.

2. Σε παίρνω σε 5 .

3. Θα σ αγαπώ για πάντα.

4. Φωτογραφίες σε 30 λεπτά.

5. Το ταξί σας θα βρίσκεται εκεί σε 5 λεπτά.

6. Σε πέντε λεπτά θα είμαι έτοιμη.

7. Ας κάνουμε πέντε λεπτά διάλειμμα.

8. Θα γυρίσω σε πέντε λεπτά.

9. Όλα τα έργα θα είναι έτοιμα εγκαίρως για την Ολυμπιάδα.

10. Περίμενε μια στιγμή (ΠΟΣΟ διαρκεί μια στιγμή!).

11. Η πτήση 317 για αθηνα αναχωρεί στις 6:15 (9:30).

12. Το πολύ σε δέκα μέρες θα είναι έτοιμο (2 μήνες).

13.θα προσπαθησω πολυ για τη μεταθεση σου! (ο υπουργος)

14. Σε τρία τέρμενα!

15. Πάλι με χρόνους και καιρούς πάλι δικά μας θα ναι!

16. Σε χρόνο ντε-τε (ή ξέρουμε μαθηματικά ή δε ξέρουμε!)

17.πηγαινε εσυ και ερχομαι.

18.αντε και να μη χαθουμε ε?

19.να ζησεις 1000 χρονια!

20"......και ολοι να λενε να ενας σοφος"

21.του κοβει αλλα δεν διαβαζει

22.καλη χρονια!

23. 100% επιτυχια!

24. η εγχειρηση πετυχε αλλα ο ασθενης πεθανε.

25.σε μια ωρα εμφανιση φιλμ (περνα αυριο σου λενε ολοι )

26.μη κλαις,θα γινουν ολα οπως τα θες..


κι αλλα πολλα..



2 Φεβρουαρίου 2008

TO ANTIΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ...(PART 4 και μισο)

εδω και αρκετο καιρο ψαχνω για το αντιπαλο δεος του γαλιλαιου.υστερα απο επιπονες και μακροχρονιες προσπαθειες ειμαι σε θεση να ανακοινωσω πως βρηκα τον καταλληλο.ειναι παραξενο αλλα τον τελευταιο καιρο το αντιπαλο δεος βρισκοταν μπροστα στα ματια μου και δεν το εβλεπα.Ωσπου σημερα το βραδυ.....μια συγκριση θα σας πεισει.

1)Εν αρχή ήν ο Μάκης
Είδες τον Μάκη; Σε είδε πρώτος!

2)Ο Θεός δεν υπάρχει πια, πήδηξε από τον 4ο μετά από αποκαλυπτική εκπομπή του για το ρόλο του στα Σόδομα.

3)Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.

4)
Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι' αυτό ο Θεός αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό.

5)Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη.

6)Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι

7)Ο Μακης τραβηξε το βιντεο απο τη βαφτιση του, μονος του.

8)
O Νοστραδαμος δεν εβλεπε οραματα. Εβλεπε τα dvd του Μακη

9)Αυτός που δεν ξέρει και νομίζει ότι ξέρει είναι ανόητος. Αυτός που ξέρει και γνωρίζει ότι ξέρει είναι ο Μάκης

10)Makis knows Victoria's secret.

11)Ο Μάκης έχει σε video την δημιουργία της πρώτης βιντεοκάμερας.

12)Ο Μάκης δέν έκανε πρόταση γάμου στην Κιμ. Της έδειξε το DVD του γάμου τους.

13)Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα

14)Ο Μάκης δε χρησιμοποιεί το Google Earth. Το Google Earth χρησιμοποιεί το Μάκη.

15)Ο Μάκης τραβάει τα βίντεο του Μπιν Λάντεν

16)Ο Μάκης μιά φορά παρήγγειλε Big Mac στα Goody's. Και του το έδωσαν.

17)Ο Μάκης δένει τα κορδόνια του με Γόρδιο Δεσμό.

18)Ο Μάκης ήξερε σε ποια θέση παίζει ο Τζιοβάνι.

19)Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.

20)Ο Μάκης έχει σε video την δημιουργία της πρώτης βιντεοκάμερας.

21)Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό.

22)Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης

23)ο μακης βιντεοσκοπησε τον εξωγηινο στο ροζγουελ

24)ο μακης ξερει ποτε θα παντρευτει ο ρεμος τη μαακρυπουλια

25)ο μακης αποκαλυψε οτι ο σουπερμαν ειναι ο κλαρκ κεντ

26)οταν ο μακης δε γνωριζει κατι ρωταει τον αλλο του εαυτο.

27)ο μακης προτεινει να πλενουμε με skip.αυτος ξερει

28)ο μακης ταξιδεψε με τον τιτανικο και προβαλε στους επιβατες την ταινια "ΤΙΝΑΝΙΚΟΣ"

29)ο μακης οταν ηταν ιμο εκρυβε την καμερα στη φραντζα.

30)ο μακης δεν υπαρχει.ειναι ενα κοντινο πλανο.

Υ.Γ. ευχαριστω τον βασιλη κ. που μου εστειλε τα περισσοτερα απο τα παραπανω!