22 Απριλίου 2008

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΦΡΕΝΑ



Ο γιωργακης επεσε απο το ποδηλατο.ισως τωρα να καταφερει να γινει πρωθυπουργος οπως ο κωστακης που εσπασε τα ποδια του στα 5x5.η εξουσια θελει θυσιες φιλε..

9 Απριλίου 2008

Η ΝΤΟΠΑ


απαιτω εδω και τωρα να επιστραφουν τα χρυσα μεταλια της αρσης βαρων στους κατοχους τους,δηλαδη σε ολες τις εταιριες που μας προμηθευαν με ντοπες.ε πως δηλαδη,αλλος βαζει βενζινη και αλλος βγαζει τις γκομενες?δε γινεται φιλε.
ο πυρρος,ο καχι,ο βαλεριος,ο λεωνιδας και ολοι οι επομενοι τους με πρωτομαστορα τον ιακωβου και τη στηριξη του ελληνικου λαου προηγαγαν το ολυμπιακο ιδεωδες και την ιδια ωρα ειχαν εξελιχτει σε πρεζακια με ολα αυτα που επιναν.και δε γινοταν αλλιως να παρουν μεταλια γιατι το ιδιο ηταν και οι υπολοιποι αγωνιζομενοι.
κι υστερα μας φταιν τα ζωνιανα καταλαβες?τουλαχιστον αυτοι τα πουλουσαν και ηξερες τι αγοραζες,ενω οι αλλοι μας πουλουσαν τα ναρκωτικα για εθνικες επιτυχιες.αλλα ετσι ειναι,οταν ο λαος εχει γινει μαλακας και κρεμεται απο τα αρχιδια του πυρρου για να νιωσει λιγο ανεβασμενος τοτε κι αυτος γινεται μοτοσακο για να μας προλαβει ολους.
δε φταιν οι αθλητες λοιπον τοσο πολυ,διοτι δικαιωμα τους ειναι στα 40 να μη μπορουν να περπατησουν.εμεις φταιμε μαλακα μου που περιμενουμε απο αυτους να μας ανεβασουν.η εθνικη τραπεζα ειχε δωσει πριν λιγο καιρο το ονομα "ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ" σε ενα προγραμμα για δανεια.η AEGEAN εδωσε σε ενα καραβι το ονομα "ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ" και καθε μικροαστη γκατζογρια που ταξιδευε μ αυτο ενιωθε περηφανη.
παρτα τωρα μαλακα λαε που ηθελες και ολυμπιαδα.παρτα μαλακα νεοελληνα τωρα και κατσε κατω απο τη μπαρα να σε πλακωσει που μου ηθελες διεθνη καταξιωση.και να το ξερεις και αυτη τη στιγμη τα ιδια γινονται.σαν τα πρεζονια χαπακωνονται τα μελλοντικα σου ινδαλματα και συ θα δακρυσεις παλι με τον εθνικο υμνο στο πεκινο.ενω θα επρεπε να δακρυζεις με τον εθνικο μας υπνο!
και τωρα που το σκεφτομαι θυμαμαι την κραυγη του πυρρου στην ατλαντα "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" που μετα πηρε το χρυσσο.Αχ πυρρο μου παρενεργεια της ντοπας ηταν κι αυτο μαλλον.

Y.Γ. Παντως ο γαλιλαιος εχει σηκωσει στο ψαραδικο ενα μαγιατικο ισα με 500 κιλα.στο αρασε,γιατι στο ζετε εκανε παγκοσμιο ρεκορ οποτε ηθελε.και ντοπα δε πηρε ποτε,το υπογραφω!