25 Ιουνίου 2008

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ









Ο γεναιος θοδωρος τσουκατος κρυμμενος καλα κατω απο τη φτερουγα του κωστα σημιτη μαγειρευε τις μιζες στο εσωτερικο του ΠΑΣΟΚ.ηταν πολλα τα λεφτα αρη και πολλες οι οικιακες συσκευες που ερχοταν καθε μερα στους σωτηρες της μεταπολιτευσης.λεγεται μαλιστα πως οι κουζινες ηταν τοσες πολλες ωστε στο τελος ο τσουκατος τις μαζεψε ολες,τους εβγαλε την πορτα και το πισω μερος,εβαλς τη μια πισω απο την αλλη και εφτιαξε το πρωτο μοντελο του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που ουτως η αλλως παλι γερμανοι θα το φτιαχναν.ξερουν απο κουζινες οι ανθρωποι.

ηταν και ο ακης τοτε στα πραγματα.λεγεται οτι αυτος προτιμουσε να παιρνει μονο τηγανια αντικολητικα πρωτον γιατι του αρεσει πολυ να τηγανιζει πατατες και δευτερον για να εχει παντα δικαιολογια στον βενιζελο οταν ο τελευταιος ηθελε να φαει.<<ειναι μικρο το τηγανι βαγγελη μου,δε θα χορτασεις>>.

τελος παντων η SIEMENS τους βολεψε ολους τους πρωτοπασοκους.ειδατε κανεναν να πειναει?αφου ειχαν ολοι απο τρεις κουζινες στ σπιτι και μια για το σκυλι στην αυλη.τοσες κουζινες για πεταμα πια αυτη η εταιρια?αφου να φανταστεις οτι πηγαν και στον καρατζαφερη μια (τιμης ενεκεν) αλλα αυτος απαιτησε η κουζινα του να χει και εβραιους μεσα για να βγαλει το αχτι του.η εταιρια πιστη στη δημοκρατια αρνηθηκε.

και ετσι περνουσανε τα χρονια,οι πασοκοι τα αρπαζαν και ο λαος τους ψηφιζε.το επομενο γεγονος ελγχεται για την ακριβεια του.η γυναικα του τσουκατου (ή πιο συντομα η θοδωραινα) ηθελε να μαθει οδηγηση τον καιρο που επεφταν τα φραγκα και οι κουζινες βροχη.ρωταει λοιπον τον τσουκατο

-θοδωρε,απο που παιρνει μπρος η φερραρι?
-απο τη μιζα ηλιθια βαλε μπρος
-δηλαδη πρεπει να αναψω τον φουρνο για να παω μεχρι το κολονακι?

ο τσουκατος εκει καταλαβε οτι το παρακανε και παραιτηθηκε για λογους ευθιξιας.οι μιζες (κουζινες) βεβαια δε σταματησαν να ρχονται.ακουγεται οτι ο θοδωρος ειναι ο βασικος προμηθευτης το κωτσοβολου απο τοτε.σοσιαλιστης βλεπεις.ο σημιτης βεβαια δε μιλουσε,τον βολεψε η κατασταση και του κανε και τη βρωμικη δουλεια.κρατουσε τον ελεγχο καθε ελληνικου νοικοκυριου μεσω των υπουργων του και ειχε ολο το χρονο να βαλει την ελλαδα στην ΟΝΕ.ξερεις εκει που οποιος ειναι πιο δικτυωμενος παιρνει τα περισσοτερα.η αρχικη ιδεα δηλαδη ηταν να ονομαστει η ενωση ΚΟΝΕ αλλα δεν καρποφορησε.

τελος απο την εταιρια εγινε ειδικη προσφορα στον κιμωνα κουλουρη στον οποιο χαρισαν εναν πετρινο παραδοσιακο φουρνο στο εξοχικο του στα ζαγοροχωρια μαζι με ενα μεγαλο φτυαρι για να βγαζει το ζεστο ψωμι του.

18 Ιουνίου 2008

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Μετα απο πολλα πειραματα για την εξοικονομηση της ενεργειας σας παρουσιαζω τη λυση:ονομάζεται ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΛΟ και ειναι συνδυασμος
αυτοκινητου με ροδες (χωρις ρεζερβουαρ) και πεταλλωμενου αλογου.πληροφοριες αναφερουν οτι ετοιμαζεται καινουρια βελτιωμενη εκδοση με τη προσθηκη σασμαν και εξατμισης στον κωλου του αλογου.ιδου:

7 Ιουνίου 2008

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξακολουθεί να είναι δημοφιλής επειδή αποτελεί την ενσάρκωση του μέσου Έλληνα - και μάλιστα δημοσίου υπαλλήλου. Τη δουλειά τη βρήκε από τον θείο. Είναι φανερό ότι δεν τρελαίνεται με το αντικείμενο της εργασίας του, αλλά κατά βάθος ξέρει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Το ωράριο είναι απαραβίαστο. Ύστερα αποσύρεται στη Ραφήνα και δεν θέλει να τον ενοχλεί κανένας, έστω κι αν καίγεται η μισή χώρα. Από βαρεμάρα οι δημόσιες εμφανίσεις έχουν περιορισθεί στις εντελώς απαραίτητες, αλλά για ένα ποτηράκι κρασί μοιάζει πάντα διαθέσιμος. Ακόμη και με το τσιγάρο, ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται όπως πολλοί Έλληνες στη δουλειά που καπνίζουν -σχεδόν- στη ζούλα: συνομιλητές του μου είπαν ότι χρησιμοποιεί ένα τασάκι το οποίο μισοκρύβει στο ανοιγμένο συρτάρι του γραφείου του στο Μέγαρο Μαξίμου, μιας και τελευταίως δεν είναι πολιτικά ορθό να καπνίζεις μπροστά στους επισκέπτες. Στον κ. Καραμανλή βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς εξακολουθεί να θεωρείται «καταλληλότερος πρωθυπουργός» ενώ η χώρα καταρρέει.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ-LIFO