21 Μαρτίου 2010

ΡΙΠΕΡ 2

ανεβαινω με 4η αργη την τσουκαρα στο πατωμα.τα χειρογκαζα τερμα κατω,τα υδραυλικα το αυτο και παω να σηκωσω για μανουβρα μες την επομενη αυλακια.το διπλο κομπλαρισμενο,πιανω αμμουδα,το ριπερ χωνεται βαθια και οι μπροστινες απογειωνονται.η πισω λυσσασμενη σκαβει μεχρι τον αδη.κρα κρα κρα κρα,ολα σιδερο με σιδερο κολλημενα.κανω μπρος πισω τιποτα,η γουρνα βαθαινει...

τηλεφωνο στον ξαδερφο το και το,ερχομαι μου λεει.σε 5 λεπτα ξεκοτσαρουμε μπουκωνουμε με πετρες για να χει πατημα σηκωνουμε τα υδραυλικα και ολα οκ.ο φιατακης αρπαξε με τη μια σου λεω.τα 4/5 ετοιμα για δισκοσβαρνα,αυριο τελειωνουμε επιτελους.


Υ.Γ και στο πα ξαδερφε,αυτο το χωραφι θα μας φαει τα νιατα....

20 Μαρτίου 2010

ΡΙΠΕΡ....

Αγροτινειτζερ ο δικος σου σημερα.100 στρεμματα ριπερ στο τσακ μπαμ.α ρε ξαδερφε στο ειπα θα τ αφησουμε τα κοκκαλακια μας μεσα σε κεινο το παλιοχωραφο!


Υ.Γ. μακραινει και το μαλλι σιγα σιγα

18 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...

Παντου τσιγαρα πεταμενα,αδεια κουτακια απο μπυρες,πλαστικα ποτηρια,πατημασιες απο λασπη,μυρωδια του ιδρωτα... κατι εγινε χτες εδω σκεφτομαι και προσπαθω να τα θυμηθω για να χω να λεω τις ιστοριες μου σε καποιον τις νυχτες που βαριεμαι.

να μην υπαρχουν χαμενες νυχτες,αυτος ειν ο σκοπος και πλεον ετσι οπως γιναμε ειναι δυσκολο.παραμενω αισιοδοξος βεβαια οπως παντα.για νεες ηττες για νεες συντριβες!κι ας λερωνουμε το περιβαλλον,κι ας πλακωνομαστε μεταξυ μας μεσα μεσα,κι ας χωριζουμε.ολα αυτα κανουν τα βραδια ζωντανα.


να γεμισουν τα ποτηρια λοιπον με αλκοολ και να τα πιουμε στα βραδια που θα ρθουν.στα καλοκαιρια που περιμενουν στη γωνια και στις καινουριες αγαπες.το πρωινο μετα τη γιορτη να ναι και πρωινο πριν τη γιορτη.την επομενη...


καλος πολιτης μαγκα....

8 Μαρτίου 2010

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ















ο καραγκουνης εχει καταντησει αηδια με αυτους τους θεατρινισμους που κανει μες το γηπεδο.καποτε τον θεωρουσα γραφικο και αστειο αλλα πλεον το θεαμα του καραγκουνη να πεφτει οποτε τον αγγιζει μυγα ειναι κουραστικο.

ενταξει καλος παιχτης ειναι και βοηθησε και πολυ την εθνικη ομαδα και τον παναθηναικο.ομως οσο μεγαλωνει απο το euro και περα τοσο πιο μαλακας γινεται αγωνιστικα.εχει καταλαβει και ο ιδιος οτι δεν αντεχει πλεον να παιζει μπαλα και νομιζει οτι μπορει να ξεγελαει τους διαιτητες και τους οπαδους με τα καραγκιοζιλικια του.σε αυτα τα ψευτικα πεσιματα οφειλεται εξ αλλου και το οτι δεν εκανε καριερα εξω ενω θα μπορουσε.ο αλλος ομοιος του ο γιαννακοπουλες μολις εκανε τα ιδια στη μπολτον τον εκραξε ολο το νησι και το κοψε και ετσι επαιξε λιγη μπαλιτσα.

ο καραγκουνης ομως ειναι αλλη περιπτωση.ειναι η ιδια η κουτοπονηρια του ελληνα που νομιζει οτι με κλανιες θα βαψει αυγα! που προσπαθει να τη σκαπουλαρει φωναζοντας,προσποιουμενος σοβαρους τραυματισμους μετα απο ενα φυσημα του ανεμου.και ολα αυτα γινονται με τις ανοχες των προπονητων του και των διοικησεων.φταινε κι αυτοι για ολα αυτα.οπως φταινε και οι οπαδοι που δεν τον κραζουν.τωρα ομως ειναι αργα για να το κανουν.μεγαλωσε ο παιχταρας και δεν αλλαζει μυαλα.

το πιο τραγικο απ ολα βεβαια ειναι πως στο βωμο αυτου του θεατρινισμου θυσιαζεται ο παιχταρας ο νινης που τρωει παγκο για να ναι μεσα ο τυπαρας.αυτο ειναι ντροπη οχι μονο για τον νινη αλλα και για καθε φιλοδοξο νεο παιχτη που βλεπει να επιβραβευεται η κοροιδια και οχι το ταλεντο.που βλεπει να θεοποιειται το καραγκιοζιλικι και οχι η σκληρη δουλεια.δε λεω πως ο καραγκουνης δεν προπονειται η οτι δε δουλευει αλλα οσο ξερει οτι τα κολπα του περναν θα τα κανει.και οσο θα γερναει τοσο περισσοτερο.

θυμαμαι τον ανρι σε ενα ματς στη λεωφορο που απο τα νευρα του (λογω των πτωσεων του τυπαρα)τον ειχε πιασει νευρικο γελιο αφου ματαια προσπαθουσε να πεισει τον διαιτητη οτι ο καραγκουνης υποκρινεται.αν θυμαμαι καλα το ματς το ειχε κερδισει ο παναθηναικος οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

θα πρεπει αμεσα να βρει διεξοδο το ταλεντο του νινη γιατι αυτο ειναι προς οφελος της εθνικης ομαδας και του ποδοσφαιρου στην ελλαδα.ο τυπαρας εχει ξοφλησει εδω και καιρο και δεν εννοει να το καταλαβει.τον ευχαριστουμε για ολα οσα προσφερε αλλα ως εκει.ας μας αφησει να δουμε λιγο μπαλα.και τελος ας ζητησει και μια συγγνωμη για ολα αυτα τα φαουλ της υποκρισιας που κερδισε ολα αυτα τα χρονια γιατι εκανε κακο στο ποδοσφαιρο,στην ομαδα του και στα ματια καθε ανθρωπου που γουσταρει τη μπαλα!