5 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

δηλαδη τι θελουνε να μας πουνε?οτι το δντ ηταν η μονη λυση? για αλλη μια φορα βρισκονται ολοι τους σε εντεταλμενη υπηρεσια.κυβερνηση,κερδοσκοποι,καναλαρχες,κεφαλαιουχοι.ρε δε πατε ολοι στο διαολο μεσημεριατικα? υποψιαζομαι οτι στοχος ολης αυτης της ασχημιας ειναι η εθνικη κυριαρχια.

αντι να μαζεψουμε τα μπογαλακια μας και να φυγουμε απο το ευρω μπας και δουμε ασπρη μερα,καθομαστε οι μαλακες και τρωμε τα σκατα.δε περνετε φραγκο ρε καριοληδες,σας εχουμε ξεχρεωσει τα δανεια 2,5 φορες μεχρι τωρα κι ακομα λετε οτι σας χρωσταμε.σας γαμω τους τοκους και τα χρεωλυσια ρε.

να φυγουμε,να παμε αλλου εκει που θα πρεπε να ημασταν.πως περιμενετε να κινηθει η αγορα οταν καταργειτε τους μισθους?με τι χρημα θα δουλεψουν τα μικρομαγαζα.δουλευομεθα κυριοι.κι απο πανω μας λενε οτι αυτο ηταν η μονη δυνατη λυση.

τελος παντων.ευχομαι μια των ημερων να γινουμε αργεντινη.να καουν ολα,τραπεζες σχολεια,ακομα και το σπιτι μας.να φαμε ξυλο απο τους μπατσους επειδη δεν υπακουμε,να τα κανουμε λαμπογιαλο.δε καταλαβα δηλαδη,οι κερδοσκοποι ειναι πιο μαγκες απο μας?

το "φερτε πισω τα κλεμμενα" δε μου λεει τιποτα,καραμελα ειναι για να καλοπιασει τον μαλακα τον ελληνα.βγαινει η πουτανα η ονε και λεει οτι διναμε τοσα χρονια ψευτικα στοιχεια.κι αυτοι τι ηταν δηλαδη και δε ξερανε τιποτα.που ζουσαν?μια χαρα τα ηξεραν ολα,χαρτι και καλαμαρι.απλως μας αφηναν να τους δουλευουμε ενω στην ουσια μας δουλευαν αυτοι ψιλο γαζι.με σκοπο να φτασουμε εδω που φτασαμε ωστε να μπουκαρουν στη χωρα και να τα γαμησουν ολα.ετσι ειναι,και μεις οι μαλακες ημασταν χορτατοι με τα εορτοδανεια,τις αμαξαρες μας, και για δουλεια δε μιλουσε κανενας.

-αντε γαμησου γιωργακη και λοιποι..
-αντε γαμησου κωστακη ανικανε αλητη
-αντε γαμησου αντρεα και τσοβολα δωστα ολα.σκατα στον ταφο σου καριολη
-αντε γαμησου εργατια του ρουσφετιου και των πλαγιων διορισμων
-αντε γαμησου παπαρηγα φερεφωνο των δεξιων.αντε γαμησου πραγματικα
-αντε γαμησου πρετεντερη,παυλο τσιμα και λοιποι προπαγανδιστες
-αντε γαμησου νικο δημου,ξερολα διαφημιστη διαννοουμενε
-αντε γαμησου μικη θεωδορακη με τον εθνικισμο σου
-αντε γαμησου και συ ρε λαζοπουλε.ετσι
-αντε γαμησου πιτσιρικο με τις δηθεν εξυπναδες σου
-αντε γαμησου καψο που δεν εκανες τιποτα.