29 Ιουλίου 2010

ΜΕΤΡΩ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ

Εχει παει προχτες σε ενα μαγαζι εκει κατω και το φερε ανω κατω.φωναζε γελουσε χορευε τραγουδουσε.ειχαν μεινει ολοι μαλακες σου λεω,τα μαθα.και μετα με περνει τηλεφωνο αλαφιασμενη,μολις ειχε μπει στο σπιτι (τους ξυπνησε ολους παλι).κι αρχιζει να μου λεει και να μου λεει και σταματημο να μην εχει ρε φιλε.και δε χορταινα να την ακουω σου λεω κι ας επρεπε να σηκωθω στις 6 να παω στο χωραφι για δουλεια.αντε πες της εσυ οχι αν μπορεις μαγκα.απλως δε γινεται.εγω δε θελω να της πω οχι γιατι μ αρεσει πολυ.

και βγαινει στο μπαλκονι εκει ψηλα στο βουνο και τη χαιδευουν οι ανεμοι,οι αερηδες και τους ζηλευω γαμωτο.ολο το αιγαιο μας χωριζει,αλυτο προβλημα φιλε.αλλα ξεχασα,οχι μαθηματικα ξανα,και εχω τουλαχιστο 10 λογους για αυτο. θα μου σπασει το κεφαλι ρε δε κανω πλακα.

μετα καθεται ξανα στο μπαλκονι και κει που της μιλαω τρεχουν τα μακαρονια απο τη μυτη.εχει γινει κομματια αλλα δε μιλαει."βρε καλη μου,βρε χρυση μου τί εγινε"? τιποτα αυτη.εκει πεισμα.το γονιδιο βλεπεις! παω να της μιλησω κι ολο τρακαρω σε ντουβαρια σα χαζος...νομιζω πως θα πεσει στην παγιδα,αλλα που? γελιεται αυτη?τσακαλι απ τα καλα,τετραπερατο.μιλα μωρε της λεω,τι επαθες? δεν ακουει γαμωτο.καλα κανει δηλαδη,αλλα μη της το πεις...


θα περασουν οι μερες,δε θα περασουν που θα παει? και μετα θα ρθει ξανα εδω με τα ιδια μυαλα,τα ιδια κολληματα,την ιδια σπιρταδα και την ιδια σοφια των λιγων της χρονων.τοτε θα ξαναρχισει το καλοκαιρι.μεχρι τοτες θα μετραω...





24 Ιουλίου 2010

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

"οταν θα κανω λαθος και θα μου φευγει το μπαλακι θα μου λες σ αγαπω". ενταξει της λεω και γω τι να κανω.γιατι αμα θυμωσει μετα εχει κατι νευρα,μα κατι νευρα που ολα της φταινε και δε της παιρνεις κουβεντα ...


μα οταν της λεω τη λεξη της,της αρεσει πολυ,παρα πολυ και λιωνει,γινεται αλοιφη.θελει να την ακουει συνεχεια.και μη διαννοηθεις να της πεις πως βαρεθηκες να της το λες γιατι εκει θυμωνει σοβαρα,και μετα βγαινει εξω το βραδυ και κανει πατατες.κι αμα κανει αυτη βραδινες πατατες αντε να κερδισω μετα εγω στο μπιτς βολλευ.με τι ψυχολογια να παιξω μωρη μου λες οταν πας και .... αντε δε μιλαω.

και φοβαται πολυ.παρα πολυ ρε παιδι μου.ειναι στο σοι της ολοι τρελοι και φωνακλαδες και μιλανε γρηγορα και δεν καταλαβαινεις τι σου λενε.κι αυτην απο κει πηρε σιγουρα.ειναι βλαμμενη σου λεω,τρελη,και πανεμορφη,αλλα δε μπορει να το καταλαβει.

ολο μου λεει πως εχει προβλημα με τον εαυτο της,πως δε την αφηνουν οι γυρω της να κανει οτι γουσταρει κι υστερα ξεσπαει σε μενα με κατηγορει,με βριζει και αντε να τη συγκρατησεις.ηφαιστειο σου λεω.

και μη της πεις για μαθηματικα,τα σιχαινεται.ε λογικο ειναι με τετοια τρικυμια που χει μεσα της.δε στεριωνει τιποτα λογικο.με εχει βγαλει φαουλ σε ολα και γω παιδευομαι μια ζωη να μαθω λιγα μαθηματικα γιατι τα γουσταρω.

πες της παραμυθια,τρελενεται.σημερα της εφτιαξα ενα και της το πα απ το τηλεφωνο (ναι παλι απ το τηλεφωνο γαμω το κερατο μου).μια φορα και εναν καιρο και δε συμμαζευεται.νομιζω πως της αρεσε αφου δεν ειχε καθολου μαθηματικα μεσα.και της αρεσουν οι μονοι αριθμοι,οι περιττοι που λεμε 1,3,5,7.. μονο και μονο επειδη εμενα μ αρεσουν οι αρτιοι,οι ζυγοι 2,4,6,8...αντε μιλα της μετα για πρωτους ,τελειους,τριγωνους.θα σου φερει καμια κατσαρολα στο κεφαλι και θα ψαχνεσαι.

πρωτα μου λεει κλεισε και μετα μου στελνει ολη νυχτα γλυκολογα και ιστοριες και με παρακαλαει να μη την αφησω,να της μιλαω ολη νυχτα.και το ζηταει τοσο γλυκα που δε μπορω να της πω οχι.αν τα λεπτα συνομιλιας ηταν μετρα θα χα φτασει στο αλφα του κενταυρυ τωρα.

εχω κι αλλα να της πω αλλα σε λιγο θα με παρει να μου πει πως αρνειται αυτο το κειμενο,οποτε εω ετοιμασιες για πολεμο.


νομιζω πως βρισκομαστε στα ορια της σιζοφρενειας φετος το καλοκαιρι.





κι αυτο ειναι για μας... ακου το ως το τελος


ε