8 Δεκεμβρίου 2008

τελικα οι μπατσοι το εκαναν παλι το θαυμα τους.σκοτωσαν εν ψυχρω ενα παιδι 16 χρονων.αν ειναι δυνατον.16 χρονων?ποσο μαλακες μπορει να ειναι δηλαδη?

αυτοι οι ειδικοι φρουροι που παιρνουν ενα οπλο στα χερια τους επειδη ειναι αχρηστοι να βγαλουν ενα μεροκαματο με την ικανοτητα τους,βγαζουν ολη τους την αχρηστιλα πανω σε ανυποψιαστους πολιτες και μαλιστα ανηλικους.

πρεπει να προσεχουμε.κυκλοφορουν δολοφονοι διορισμενοι απο το κρατος αναμεσα μας.το κακο εγινε ξανα προχτες και θα ξαναγινει αν δε παρουμε τα μετρα μας.ειναι ηλιθιοι κανονικοι αυτοι σκατιαρηδες.

ο υπουργος λεει υπεβαλε την παραιτηση του αλλα δεν εγνε δεκτη.να χαμε να λεγαμε.αυτος ειναι ο ηθηκος αυτουργος της δολοφονιας.αυτος και ο χοντρος.και μετα προσπαθουσε να μας πεισει οτι το περιστατικο ειναι μεμονωμενο.μα ολα τα περιστατικα ειναι μεμονωμενα ρε μαλακα.και λεει πως η αστυνομια θα συνεχισει το εργο της.ποιο εργο δηλαδη?τις δολοφονιες?δε γαμιεστε ρε μαλακες?

θα επρεπε ηδη να εχετε αυτοκτονησει μεσα στα υπουργεια σας.εδω ο αλλος φουνταρε για μια γκομενα και σεις ουτε καν το σκεφτεστε?αρχιστε να πηδατε καριοληδες,αργησατε!

οι αντιδρασεις ηταν αμεσες.επιτελους καποια παιδια μας εδειξαν οτι ξυπνησαν.κατι αρχιζει να γινεται στους δρομους,ευτυχως.αλλα επρεπε να σκοτωθει ενα παιδι για να γινουν ολα αυτα και αυτο δεν ειναι καλο.ελπιζω να μην ξεθυμανει αυτο το κλιμα.ετσι για να καταλαβουν ολοι οτι τιποτα δε στεκεται εμποδιο στην οργη του κοσμου και να χουν το νου τους την αλλη φορα.

υ.γ.ολοι οι μπατσοι δεν ειναι ιδιοι.μερικοι ειναι λιγοτερο δολοφονοι απο αλλους.μη τα ισοπεδωσουμε ολα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηθικος αυτουργος ειναι ειναι αυτος που τον διορισε για να παρει μια ψηφο... ας κρεμαστει καλυτερα απο μονος του... σκοτωσαν ενα γελαστο παιδι...ενα παιδι...αν ειναι δυνατον...ελεος πια...φτανει... μπραβο σε ολα τα παιδια που ξυπνησαν...

Βαγγελης

graigos είπε...

Κατά το προκατειλλημένο "Πές και σύ τη μαλακία σου", προτείνω:

1) Αυστηρότερη εκπαίδευση στα σώματα ασφαλείας και τριπλασιασμό των μισθών τους. Η μαλακία είναι οτι η δολοφονία επήλθε σε λάθος χρόνο και για λάθος άτομο. Έπρεπε ο τσολιάς πέρυσι που του κάψαν τη σκοπιά στο Σύνταγμα να είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ και επι δικαίω και φυσικά ήταν και πλήρως καλλυμένος να το κάνει!!

2)Φούλ κάμερες για τέτοιες μέρες, όχι για τα χθεσινοπρωινά μαθητούδια (τα μόνα που διαδήλωσαν αυθόρμητα), αλλά για τους χθεσινοβραδυνούς παπάρες που νομίζουν οτι καταπατούν το σύστημα... κι' αυτοί απ' ότι φαίνεται, δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν.

3)Κοτρωνέας, ειδικός φρουρός, απο τη Μεσαχώρα Μάνης πατέρας τριών παιδιών, καμία νόμιμη δίκη, δια τουφεκισμού στο Σύνταγμα.

4)Αλητήριοι παπάρες, πρέπει να φιάξουμε στρατόπεδο βασανηστηρίων. Κάτι σαν το παλιό Μπογιάτι

5)Προκόπης Παυλόπουλος παραπομπή σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία.

6)Διακοπή χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων απο τον κρατικό προυπολογισμό.

Αυτά για αρχή. Θα επανέλθουμε...