5 Νοεμβρίου 2009

υστερα απο 5μιση μηνες στον στρατο δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι γινονται ορισμενα πραγματα.ας πουμε,

1)γιατι ξυπναμε τοσο νωρις?
2)γιατι φυλαμε σκοπιες,αφου τα παντα μεσα στα στρατοπεδα ειναι χαλασμενα(και πηγα σε πολλα στρατοπεδα)?
3)γιατι μας δινουν οπλα?
4)γιατι θυμωσαν οι περισσοτεροι φιλοι μου μαζι μου?
5)γιατι οι γκομενες οταν βλεπουν αρβυλο και παραλλαγη χυνουν?(νταξει οχι ολες!)
6)γιατι ολοι αυτοι οι αχρηστοι επαγγελματιες του στρατου (εποπ και πανω) το παιζουν πατριωτες ενω το μονο που κανουν ειναι να τα ξυνουν?
7)τι νοημα εχει να κατσει καποιος πανω απο 3 λεπτα στον Ε.Σ.?
8)γιατι το βυσμα μου αργησε να με βολεψει?
9)γιατι εβαλα βυσμα?αφου καλα περασα οπου πηγα...
10)γιατι πεφτουν τοσα λεφτα στον στρατο?(μιλαμε για πολυ χρημα παιδια..)


καλο χειμωνα...

2 σχόλια:

graigos είπε...

1) γιατί αλλιώς έχει θέση να ομιλούμε για κοιμισμένα στραβάδια, 2) γιατί έτσι φαντάζεσαι πως θα φυλουσες τα καλά, 3) γιατί είναι όλα στραβόκανα και άρα ακίνδυνα, 4) γιατί πιάνεις στρατόκαυβλες κουβέντες, 5) γιατί τους αρέσει η βία στον έρωτα, 6) γιάτι ο πατριωτισμός συνίσται κυρίως απο σταρχιδισμό οπότε και πολύ φαγούρα, 7) γιατί μετά το τρίλεπτο όλοι είναι "παλιοί" οπότε πέφτουν στην κατηγορία της απ. (6), 8) γιατί οι σύγχρονοι "φτερωτοί Ερμήδες", τα αυτιά και τα νεύρα του στρατεύματος, οι διαβιβάσεις, επικοινωνούσαν με ταχυδρομικά περιστέρια που τα έπληξε η νόσος των πτηνών, 9) στον σωστό φαντάρο επιβάλλεται και γιατί σου ζητήθηκε, 10) Γιατί οι Χοντρές Μαλακίες πληρώνονται Χοντρά

"athinaikos keftes" είπε...

Σαν μεγάλος φιλόσοφος που είσαι καλά κανείς και αναρωτιέσαι αυτά τα απλά πράγματα και εγώ απλά θα προσπαθήσω να εμβαθύνω στις απαντήσεις του μέγιστου προλαλίσαντα. Έχουμε και λέμε λοιπόν 1.) Για να μπορούν να σε χώνουν με το καλημέρα (βλ. Αναφορά) σε διάφορες σημαντικές δουλείες όπως να σκουπίζεις το χώμα ή να βάφεις τον ουρανό μπλε 2.) Για να φυλάς το χώμα που σκούπιζες από το πρωί μην λερωθεί 3) Για να γίνουμε άντρες (χααχχαχααχααχαχαχαχαχαχαχα) 4) Μήπως γιατί πήγαν ναυτικό η αεροπορία και ζηλεύουν επειδή πήγες Σ.Ξ. 5.) Γιατί τους αρέσει το κυνήγι 6.)Γιατί όλοι αυτοί οι άχρηστοι πρέπει να πούνε μια μαλακία ώστε να δικαιολογήσουν γιατί τους πληρώνουμε 7.)Γιατί όλοι οι παραπάνω άχρηστοι πρέπει να λένε : «Αν πας στρατό θα καταλάβεις» και όταν πας να ικανοποιούνε την ατελείωτη βλακεία τους λέγοντας σου τις μόνες λέξεις που ξέρουνε : Προσοχή, ημιανάπαυση, επ΄ όμου, παρουσιάστε και παραπόδα (τα μογγολάκια έχουν ποιο πλούσιο λεξιλόγιο από αυτούς). 8) Γιατί έπρεπε να αδειάσει κάποια πρίζα από το πολύμπριζο 9) Γιατί είναι παράδοση 10)Με κάλυψε ο προηγούμενος!