28 Οκτωβρίου 2007

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ

γιατι μετα απο μια αποτυχια ,ο αποτυχημενος ριχνει το φταιξιμο στους αλλους?γιατι ολοι οι αποτυχημενοι δε φταινε ποτε δηλαδη?θυμαμαι στο πανεπιστημιο οταν περνουσε καποιος το μαθημα να λεει ''περασα''.κι οταν δε περνουσε ελεγε ''με εκοψε'' ο πουστης.
αυτο συμβαινει παντα με τους χαμενους(οχι ολους βεβαια).μολις βγει το αποτελεσμα και εχουνε χασει αρχιζουν τις παπαριες για δηθεν υπονομευση,για βρωμικα παιχνιδια, για συκοφαντιες και δε συμμαζευεται.δηλαδη αυτοι τα κανουν ολα τελεια,χωρις λαθη.
ειναι προφανες οτι ολα αυτα δεν ειναι καθολου θεωρητικα.τα βλεπουμε αυτες τις μερες να συμβαινουν σε τεραστιο βαθμο.και ξερετε γιατι? γιατι πολυ απλα εχει πλυμμηρισει ο κοσμος απο ανικανους που διεκδικουν.ειναι πολυ απλο το θεμα δηλαδη.
ολα αυτα τα λεω διοτι εχω γινει και γω δεκτης τετοιων κατηγοριων και μαλιστα προσφατα.αλλα δεν προκειται βεβαια να μπω σ αυτη τη λογικη(μηπως μπηκα ομως?).και τι δεν ακουσα εδω που τα λεμε! οτι εβρισα,οτι συκοφαντισα, οτι σκοτωσα και δεν ξερω και γω τι αλλο...ενω το μονο που εκανα ητανε να πω τη γνωμη μου καθαρα και συντομα.αν αυτο ειναι υπονομευση τοτε σταυρωστε με που λεει και η εφη. εγω θα λεω παντα τη γνωμη μου και για κανεναν πουστη δε θα σταματησω να το κανω.
εχουμε μπερδεψει μου φενεται την ελευθερια της εκφρασης με την υπονομευση και την αταλαντοσυνη με την τιμιοτητα.σκεφτειτε λογικα!!!!!ειναι δυνατον να ψωνιζεις απο τον μπακαλη σου ψωμι επι μια δεκαετια και ξαφνικα να θες να του το κλεισεις?ο μονος λογος ειναι να θες να ανοιξεις δικο σου μπακαλικο.εγω ομως δεν ειμαι μπακαλης ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη συνεχεια.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+ <-- kai auto einai stauros oxi prosthesi kai
- stous uponomeutes

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεσαι να έκαναν και οι δύο τον αγώνα που κάνουν τωρα, για προσωπικο συμφέρον, πριν τις εθνικές εκλογές ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα? Να γιατί κανένας δεν νοιάζεται για το κόμμα αλλά μόνο για τον εαυτό του.

kapsos είπε...

φιλε αγνωστε ολοι πολεμαν για τον εαυτο τους.αυτο εννοειται,δεν το συζηταμε.εδω λεμε για το ποιος μπορει να ταραξει τα νερα πιο πολυ για να γελασουμε περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κάψο δεν πιστεύω ότι θα γελάσουμε με το Βενιζέλο αρχηγό. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν άσχετα με το ποιος θα είναι αρχηγός, όπως πολιτική, πρόσωπα συμαδεμένα από τις παλιότερες κυβερνήσεις...

kapsos είπε...

εγω παντως θα γελαω με ευτα που βλεπω.και μετα τις 11/11 το ΠΑΣΟΚ θα ειναι ενα συνοθυλευμα ανικανοτητας,ασαφειας και δημοκρατικοτητας σε εισαγωγικα.με λιγα λογια χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

H anikanotita einai kataskeuasma orismenon. H asafeia einai pou leme na katapolemithei me ti nea politiki. oso gia tin dimokratikotita pistuo oti exei idi fanei me ti diadikasia tis eklogis.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος ανέχεται να τον θεωρούν ανίκανο και δεν μπορεί να αποτινάξει από πάνω του αυτό τον χαρακτηρισμό, τότε ποιός ακριβώς είναι ο χαρακτηρισμός που πρέπει να του προσάψουμε;
Και να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο πράγμα ο ικανός, κι άλλο ο ισχυρά δικτυωμένος.
Όσο για την "ασάφεια", αυτή κι αν είναι χαρακτηριστικό της "ανικανότητας".
Κι επιτέλους κάποτε σ'αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουμε να ψηφίζουμε με οδηγό το συναίσθημα.Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.επιλέγουμε αρχηγό, όχι γκόμενο!
Τα ξαναλέμε...

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι ισχυρά δικτυομένος πρεπει να είναι και ικανός. Το συναίσθημα οδηγείτε και από τις ενέργειες των αντιπάλων. Σε καμία κρίση δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.

kapsos είπε...

συμφωνω φιλε.ο ανικανος ειναι και ασαφης γενικα.βεβαια η αννα του δωσε παραταση μαλλον για να αποκτησει ικανοτητες το παιδι.εσυ τωρα δηλαδη το πιστευεις?

Ανώνυμος είπε...

Για παραδείγματα σχετικά με ισχυρά δικτυωμένους και ταυτόχρονα ανίκανους, αρκεί να ανατρέξουμε στη διαφωτιστικότατη ελληνική ιστορία και στους πάμπολους ηγέτες που είχαν το "χρίσμα".

Όσο για την κυρία της υπόθεσης, κάνει τη δουλειά της.Προφανώς μετάνοιωσε που δεν έθεσε κι η ίδια υποψηφιότητα για αρχιτσομπάνης, και τώρα που τα υπόλοιπα μαντρόσκυλα κυνηγιούνται μεταξύ τους και με τον τσομπάνο, αυτή κοιτάει να γλύψει στη γάμπα τον τσομπάνο.Πού ξέρεις; Μπορεί αν βγεί αυτός νικητής, να της (μετα)δώσει το "χρίσμα" κι αυτηνής αργότερα...λέμε τώρα...

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος

Ανώνυμος είπε...

Μα για να γίνεις ηγέτης πρέπει να πάρεις από κάποιους το χρίσμα, ασχετα τον τρόπο με τον οποίο γίνεται.

Ήθελα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα: Ο Βενιζέλος μιλάει συνέχεια για βαρώνους οι οποίοι υποστηρίζουν τον ΓΑΠ, δηλαδή ο ίδιος αλλά και πρόσωπα όπως ο Κουλούρης που υποστηρίζουν Βενιζέλο δεν θεωρούνται βαρώνοι του Πα.Σο.Κ.; Είναι νέα αμόλυντα πρόσωπα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή;

kapsos είπε...

προσωπικα τον λοβερδο δεν τον θεωρω βαρωνο,ουτε τον φλωριδη.οσο για τον κιμωνα αυτος πηγε με τον βενυ γιατι εφαγε διαγραφη απο τον γαπ.δεν πιστευω οτι και ο βενιζελος τον ηθελε μαζι του τοσο πολυ.ο μονος πραγματικος βαρωνος που ειναι μετον βαγγελη ειναι ο γιαννος.για τον ιδιο λογο με τον κουλουρη ομως

Ανώνυμος είπε...

Βαρώνοι, λοχαγοί και τέτοιου είδους μλκίες, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όλοι είναι ίσοι κι έχουν ίσα δικαιώματα στο εκλέγειν και κυρίως στο εκλέγεσθαι!
ΧΑ χα χα!!!

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν όλοι ίσοι τότε θα έπρεπε να μπορώ να δικδικίσω και εγώ την αρχηγία του κόμματος, μπορω...;
Ναι, αλλά από την στιγμή που μιλάει για βαρώνους δεν θα έπρεπε να δεχτεί κανένα.

kapsos είπε...

γεια σου παππα αξιοκρατη και ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕ!!!!!