30 Οκτωβρίου 2007

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (ΜΕΡΟΣ 2)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


ΓΙΩΡΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ( τσοβολας)


ΠΟΥΝΤΟ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΠΙΑ( βαγγελης)


ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ(κουλουρης)


ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ (οπαδοι του ΜΠΑΟΚ)


ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (οι νεοι)


ΑΛΛΟΥ ΒΡΩΜΑΝ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ(ασχετο)


O ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ,ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΣ ,ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΟΟΟ!!!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na kanete o GAP tha einai arxigos kai pali....PASOK kai neolaia gia mia ellada nea...ksoflimenoi.....

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι εχω καταλάβει όλοι ασχολούνται με το ποιός θα είναι πρόεδρος και όχι με το ποιό θα είναι το Πα.Σο.Κ. με τις 11 του Νοέμβρη.

kapsos είπε...

σαφως και ασχολουμαστε με τα προσωπα.εξ αλλου ο καλυτερος τσοπανης εχει το καλυτερο μαντρι!!!

Ανώνυμος είπε...

οκ. Αλλά αν το ένα μαντρι αποτελείται από λίγες μονάδες και καλές, ενω το άλλο από πολλές μονάδες και χειρότερες από τις προηγούμενες, δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο συνολικά από το δεύτερο μαντρί.

kapsos είπε...

αρα συμφωνουμε κατ αρχηναγνωστε φιλε.τωρα το πιο μαντρι ειναι καλυτερο ειναι θεμα πολιτικου γουστου.περι ορεξεος....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ.....ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@kapsos:
peri ore3eos einai o tsompanis kai oxi to mantri. to mantri einai o epidiokomenos stoxos tou kommatos. e3allou an den leitourgisoun ta silogika organa kai den sinergazetai to komma me to lao tote den prokytai na ginei tipota.

@stathis dimopoulos:
oxi ola. ta mona pou prepei na alla3ei einai politiki kai prosopa.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ο τσομπάνος αλλάξει βοσκοτόπια και τσομπανόσκυλα, τα πρόβατα πρέπει να είναι ευχαριστημένα έτσι;
Οι λύκοι είναι εκτός παιχνιδιού;
Παρτε το χαμπάρι ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ έφτασε εδώ που έφτασε γιατί ο τσομπάνος του δούλεψε χωρίς τα τσομπανόσκυλα.Τα' κανε πέρα.Έτσι, όταν ήρθαν οι λύκοι, έτρεχε και δεν έφτανε.Αυτά έχει η πολιτική (και η "βοσκητική").

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος

Ανώνυμος είπε...

ποιά ήταν τα τσομπανόσκυλα; όσο για τους λύκους δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να εμφανιστούν αν δεν τους δοθεί "τροφή".

kapsos είπε...

οι λυκοι πλησιαζουν ολα τα προβατα,αλλα ορμουν εκει που τους παιρνει.δηλαδη ο γαπ επετρεψε με τις μαλακιες του τα συμφεροντα να πλησιασουν.οσο για τα προβατα ,αυτα ποτε δεν ειχαν αποψη για το που πρεπει να βοσκησουν.αυτη ειναι η εννοια του προβατου γενικως δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

Τσομπάνος= ΓΑΠ
Τσομπανόσκυλα= Βενι και λοιποί
Λύκοι= Δεξιά και κυρίως Αριστερά
Πρόβατα = ψηφοφόροι Πασόκοι (και λοιποί κατά προέκταση)

Όσο για τα πρόβατα που ανέφερε ο Κάψος,μπορεί να μήν έχουν άποψη, αλλά άμα δεν αισθάνονται ασφάλεια και δεν τρώνε καλά,παύουν να είναι "παραγωγικά" και το μαντρί ψοφάει για "επιδότηση".

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος

Ανώνυμος είπε...

Αρα πιστεύω οτι καταλήγουμε όλοι στο ίδιο, ότι χρειάζεται τροφή δηλαδή πολιτική. Όσο για την παραγωγικότητα των προβάτων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν τους δίνονται αφορμές, όπως η συμμετοχή στην εκλογή του προέδρου αλλά και κάθε είδους συμμετοχή σε δημοκρατικές διαδικασίες. Όσο για τα τσομπανόσκυλα ας πρόσεχαν το κοπάδι πριν μπουν οι λύκοι και όχι τώρα ωσ υποτιθέμενοι τσομπάνοι.

kapsos είπε...

ναι ενταξει χειαζεται πολιτικη και θεσεις.αλλα ο μονος που δεν εχει θεσεις ειναι ο γαπ.το ξερουν ολοι αυτο πια,να μη διαφωνουμε στα προφανη.αυτο ειναι το πρωτο.
ομως-δευτερον-τις θεσεις τις διαμορφωνουν τα προσωπα και οι καταστασεις.παντως καποιος που δεν μπορει να παραγει θεσεις εχει ενα διαχρονικο ελλατωμα και το μονο που καταφερνει ειναι να βλεπει τους αλλους να τον προσπερνουν.
απο την αλλη καποιος που ελπιζει στην αρχηγια ειναι λογικο και θεμιτο να στηριζει γιωργο.
για μενα ο βενιζελος ειναι αυτος που εχει τον τσαμπουκα και τη διψα να οδηγησει το κομμα ψηλα.το ευτηχες ειναι οτι μπορει κιολας.αλλα τη σπαει σε πολλους και για αυτο εφαγε πορτα

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά...ο Βενι,που θεωρεί τον εαυτό του ικανότερο από τον ΓΑΠ, δεν αντέχει στην ιδέα ότι μετά από τόσες λάθος επιλογές και κατραπακιές (του δεύτερου), θα συνεχίσει να είναι υπό. Υπό σ'έναν άνθρωπο που χάνει, και ξαναχάνει, και ξαναχάνει... όπως επισήμανε.Κι αυτό γιατί δεν πιστεύω οτι έχει αποσχιστικές τάσεις.Έχει απλώς το θάρρος της γνώμης του.Από την άλλη,θεωρώ ότι έπεσε στη λούμπα που του έστησε η προπαγανδιστική διάθεση της ομάδας ΓΑΠ και δε στάθηκε στο ύψος του. Αυτό τον έκανε ακόμη αντιπαθέστερο στους Παπανδρεϊκούς ψηφοφόρους που, κακά τα ψέματα, αποτελούν και τη μεγάλη βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ε...κι εδώ που τα λέμε,κι ο ΓΑΠ δεν είναι και τόσο χάλια...έχει τα υπέρ του κι αυτός - πέρα από το όνομα-. Έτσι, ενώ ξεκίνησε με καλές προοπτικές εκλογής( ο Βενι), αυτοκαταστράφηκε, μή ανεχόμενος να αφήσει αναπάντητες τις όποιες κατηγορίες περί υπονόμευσης κλπ. Σημασία έχει να δούμε την επόμενη μέρα των εκλογών και τη στάση που θα κρατήσει ο καθένας.Γιατί έχω ένα άσχημο προαίσθημα που ελπίζω να μην επαληθευτεί, ότι δηλαδή Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Παπανδρέου θα το διαλύσει.

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι αν ήθελαν να νικήσουν τις εκλογές θα έκαναν αγώνα για να τις κερδίσουν. Θα έβαζαν ανθρώπους στις τοπικές οργανώσεις και δεν θα ήταν ξεφραγα αμπέλια όπως αυτή της Επανομής η οποία υπάρχει θεωριτικά και είναι όλοι υποκεινούμενοι από τον Κίρκο, θα έτρεχαν σε κάθε νομό,σε κάθε χωριό όπως κάνουν τώρα, θα παρουσίαζαν τεκμηριωμένες απόψεις στο πρόγραμμά τους και δεν θα τους έφτεγε ούτε η ανικανότητα του ΓΑΠ ούτε οι υποκινητές. Αλλά οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός γκρεμίζουν όλα τα παραπάνω. Συντροφοι εδώ που τα λέμε και Ανδρέας έχασε και ξαναέχασε και ξαναέχασε εκλογές αλλά τόλμησε να τον ονομάσει κανένας ανίκανο; Η νίκη πρέπει να στηρίζεται στο εμείς και όχι στο εγώ, στο Πα.Σο.Κ. και όχι στον Γιωργάκη ή στον Βαγγελάκη, στην πολιτική και όχι στα συμφέροντα και τέλος στο Λ Α Ο.

tolis είπε...

pou einai o vaggelis? OEO...
http://basketika.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

epikaira synthimata synexeia:
ZONIANA... EKEI POU ZOUN OI AETOI!