13 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ

το ΠΑΣΟΚ παρεμεινε παπανδρεικο λοιπον.συγχαρητηρια στον ΓΑΠ για την καθαρη νικη του.και τωρα εμπρος γιανεες ηττες για νεες συντριβες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον συγχαρητήρια για την εκλογή. Δεύτερον αν υπάρχουν από την πρώτη μέρα τέτοιες απόψεις πως περιμένεις να νικήσει. Αν δεν πιστεύεις από την αρχή ότι δεν θα πετύχεις σε κάτι δεν πρόκειται να το πετύχεις ποτέ. Και για να σε ρωτήσω κάτι: ψήφισες ή είσαι σαν αυτούς των δημοσκοπήσεων που θα έβγαζαν Βενιζέλο αλλα δεν θα πήγαιναν να ψηφίσουν...;
Ακόμη δεν ξέρω αν είδατε χθες Ανατροπή αλλά πιστεύω ότι αυτά που είπε ο Μίμης ήταν πολύ σωστά και ίσως αποτελέσουν την βάση της νίκης αν εφαρμοστούν από τον ΓΑΠ.

kapsos είπε...

δε με ενδιαφερει η νικη του ΠΑΣΟΚ.δε με νοιαζει καθολου δηλαδη.πρωτον αυτο.
δευτερον ειχα πει οτι με τον ΓΑΠ το πασοκ δε νικαει.επειδη νικησε να αλλαξω γνωμη? ακομα το πιστευω

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποφάσισε.Το θέμα είναι ότι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, σαν πρώτη εντύπωση δηλαδή, είνα τα ποσοστά 60% ΓΑΠ και 30% Βενι. Τα πραγματικά ποσοστά όμως όπως καταλήγουν, δίνουν 53-55% ΓΑΠ και 38-40% Βένι. Πράγμα που θεωρώ οτι έχει τη σημασία του.
Ας κανονίσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. την πορεία του.
Όσο για το αν θα πάρει τις εκλογές, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και από πολλούς άλλους παράγοντες (το όλο ΠΑ.ΣΟ.Κ., την κυβέρνηση, τις δυνάμεις της αριστεράς, τη στάση της εκκλησίας κλπ...)

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος