27 Φεβρουαρίου 2008

ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ..

Εχουμε πλημμυρισει στους καριοληδες εδω και πολυ καιρο.στη μικρη μου κοινωνια βλεπω μονο αλητεια.πες μου ρε πουστη γιατι δε λες αυτο που σκεφτεσαι;γιατι δε το λες παλιομαλακα,τι φοβασαι;γιατι μου το παιζεις ανετος και απο πισω τρεμεις μη σου πατησουν τον καλο?γιατι το κρυβεις οτι σε νοιαζει μονο για σενα βλαχοπουστα;ξηγησου...

θα σε παρω σβαρνα μαζι μου αλητη.θα μαθεις να μιλας οπως σκεφτεσαι,δε θα κρυβεσαι στους καθωσπρεπισμους του χαζου σου του μυαλου.τι με κοιτας ρε γαμημενε,εγω πρεπει να σε φοβαμαι κανονικα,οχι εσυ εμενα.εσυ σκοτωνεις οτι δε ταιριαζει με σενα,εσυ γκαυλωνεις οταν πεθαινει αυτος που δε χωνευεις,εσυ γιορταζεις οταν ο αλλος διπλα σου ψυχοραγει.πουστη υποκριτη,καριολη.

εσυ γαμιεσαι για να τη σκαπουλαρεις,εσυ γινεσαι πουτανακι για ενα μεροκαματο,εσυ εισαι που το παιζεις καλος χριστιανος και πατριωτης.εσυ γαμημενε.αλλα δε θελω να πεθανεις,δεν ειμαι σαν και σενα.κι ας εισαι εσυ δολοφονος.

μη με κοιτας ετσι σε βλεπω,εισαι ετοιμος να μου χυμιξεις σκατογυφτε,εισαι ετοιμος να με σκοτωσεις για να μη σου χαλασω τη ζαχαρενια σου,παλιογυφτε.χρηματοδουλε που φιλας κατουρημενες ποδιες για να την αραξεις και να χασκογελας με τους μαλακες τους φιλους σου.εισαι πουστης και πρεζακιας ρε.

εισαι εξουσια μεγαλε ε?και γουσταρεις.εισαι η δελτα της γειτονιας και νομιζεις οτι δεν εχει αλλου παγωτα ε? μπουχεσα μη χαιρεσαι χαρη σου κανουν ολοι,δε σε γουσταρουν καθολου,τα παγωτα σου ονειρευονται.ιδιοι καριοληδες ειστε ολοι.ρουφιανοι παρτακηδες και χριστιανο πληγμενοι.μουνοπανα του κερατα,πουστηδες με περικεφαλαια και φερετζε.ξενογαμιαδες και κεραταδες ταυτοχρονα.αμακατζηδες και ανοιχτοχερηδες,χριστιανοι και χρηματοδουλοι,μπουζουκοβιοι και αναρχικοι.ψευτες ως το κοκκαλο,γαμιοληδες.

μη με κοιτας ετσι σε βλεπω πουτανακι.βγαλε το σκασμο μια φορα και ακου πουστη.μαθε να μαθαινεις επιτελους.αρκετα με ζαλισες με τις ζαντες του αμαξιου σου και το ζελε στα μαλλια.αρκετα με γαμησες με τη δηθεν ειλικρινια.αρκετα με επρηξες με τη σεμνοτητα σου.αυτη η δηθεν σεμνοτητα κρυβει το δολοφονο μεσα σου παλιοπουστη.σε χω μαθει ρε πουστη,δε με ριχνεις.

κι αν τολμας ελα να τα πουμε...μαλακα!

8 σχόλια:

graigos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
graigos είπε...

Κάρτερ ημών το εν της μηχανής,
αγιασθήτω το βολάν σου,
ελθέτω η μπαταρία σου,
γεμισθήτω το ρεζερβουάρ σου,
ως εν λιπαντικόν και επί της μηχανής,
το στρόφαλον ημών τον επιούσιον,
σώσε ημήν σήμερον και άφες ημήν
από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών,
ως και ημείς αφίωμεν τις βαλβίδες ημών,
στων αντιπροσώπων και των μηχανικών,
αλλά ρήσε ημάς από τα ιμιτασιόν...
Avin.

kapsos είπε...

χαχαχαχαχα!!!!!! τελειο μαλακα.για μηχανικους ε?

Evirules είπε...

Ήσουν περιγραφικότατος μπορώ να πω.
Είσαι καλεσμένος σε παιχνίδι.Την καλημέρα μου.

bloozers είπε...

Πάνω τους ... Φάτε τους !!!

Ανώνυμος είπε...

προς τι τοσο μενος.αφηστε τα μιση κι αρχιστε το γαμησι

Γιώργος Πάππας είπε...

Τί έπαθες ρε μεγάλε; ποιός σε πείραξε; "Μή δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν!"...Έτσι δε λες; Άσε λοιπόν τους καριόληδες ν' αλωνίζουν και να κάνουν κουμάντο και κάτσε φρόνιμα μήπως και δεν μπορείς να παίζεις ρακέτα το καλοκαίρι...

"Διδάσκων" αεί διδασκόμενος

kapsos είπε...

μια χαρα θεμα υπαρχει φιλε.απλως δε λεω ονοματα.οσο για τις ρακετες και μισο ποδι να εχω παλι θα παιζω για να μη διαβαζεις εσυ την εφημεριδα σου.