13 Μαΐου 2011

ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Χρεοκοπησαμε κυριοι,το πηρατε χαμπαρι? εξακολουθειτε να διακινειτε το χρημα στην αγορα? καλυτερα αρχιστε να το μαζευετε για μια ωρα αναγκης.πηγαινετε ακομα στο σουπερ μαρκετ? παρτε κονσερβες και κωλοχαρτο και γεμιστε τις αποθηκες σας.οι οικοι αξιολογησης (που οι μετοχοι τους ειναι οι τραπεζες βεβαια) το παν καθαρα,δε τη γλιτωνουμε.το προγραμμα της κυβερνησης σε συνεργασια με τον ΔοΝηΤη εχει αποτυχει πληρως,το ελλειμα αυξανει αντι να να μειωνεται,οι κοινωνικες ανισοτητες ενισχυονται,οι μεταναστες τρωνε βρωμοξυλο καθε μερα απ τα χρυσα αυγα,τα σχολεια,τα νοσοκομεια,τα πρωταθληματα,τα λεωφορεια,οι εφοριες,εχουν γινει ολα σταχτη.μαλιστα κυριοι,δεν εμεινε τιποτα ορθιο.


η σταση πληρωμων ειναι προ των πυλων και μεις ερμηνευουμε την πραγματικοτητα σα ναναι καποιο πετυχημενο επεισοδιο του Νησιου.νομιζουμε οτι η τελευταια μας ελπιδα ακομα δε χαθηκε.κι ομως χαθηκε.ευτηχως που χαθηκε λεω εγω.γιατι οσο ελπιζεις στο ανεφικτο,τοσο η πουτσα μεγαλωνει.παρτο αποφαση,μας εριξαν στο χωμα τα γκολντεν μποις,οι χαρτογιακαδες,τα χρυσα μελη των macdonalds και οι ξεπουλημενοι νεοφασισταραδες πατριδοκαπηλοι."τσοβολα δωστα ολα" που και καλα ειπε οχι στην goldman fucks,αλλα εβαλε επικεφαλη για το δημοσιο χρεος εναν πρωην χρηματιστη της.οι Μπεη της πολιτικης,οι μειμαρακηδες που δειχνουν τ αρχιδια τους μες τη βουλη (κυριολεκτικα).ολοι αυτοι κι αλλοι πολλοι μας νικησαν.δεν εχουμε λεφτα.το πιασες?

πανω απ ολα ομως μας νικησαν οι αδειοι δρομοι,οι πετρες που δεν εκσφενδονιστηκαν ποτε,οι ωραιοι μας καναπεδες εν μερει,και η ασυννενοησια εκεινων που υποτιθεται πως θα βγαιναν μπροστα για να προστατεψουν το μαλακα το λαο.η αριστερα που κομματιαστηκε για εγωισμους.το τραγικο ΚΚΕ που θελει να καπελωσει καθε νικη του λαου.γαμω το χριστο σας εκει στον περισσο.ο ΣΥΡΙΖΑ που ξυνει τ αρχιδια του με τον γκασμα,ο αλητης ο αλαβανος,ο κουβελης που εγινε πρασινοφρουρος.αυτη ειναι η αριστερα σας ρε τσογλανια? τωρα θυμηθηκατε να πλακωθειτε?τωρα που μας γαμανε?

ευχομαι να ρθει εκεινη η μερα που θ ακουστει επισημα οτι χρεοκοπησαμε.να γινει σταση πληρωμων,γουσταρω.να ψοφησουμε απ την πεινα,να μην εχουμε να φαμε,να μας σκοτωνουν οι μπατσοι στο δρομο.θα ναι καλο αυτο στο λεω.καποιος θα ξυπνησει,θα παει να χτυπησει την πορτα του γειτονα,θα μιλησει μαζι του,θα κλεισει το χαζοκουτι,να δουνε τι θα κανουν.θα βγει μια αλληλεγγυη απ ολο αυτο.τα θυματα ερχονται σιγα σιγα.κανεις δε θελει να σκοτωνονται αθωοι οκ,αλλα η ιστορια εδειξε οτι χωρις θυματα δε παμε μπροστα.με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει...δυστηχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: