29 Ιανουαρίου 2008

ΤΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ

Θα σας συστησω μια ειδικη κατηγορια ανθρωπων.ειναι τα λεγομενα λυπομουνα η αλλιως σκεφτομουνα.

εμφανιστηκαν στην ελληνικη κοινωνια εκει γυρω στο 1980 ως ανθρωποι με ξεχωριστα ενδιαφεροντα και μια ιδιαιτερη -ας το πουμε ετσι - κουλτουρα.το βασικο τους χαρακτηριστικο ειναι η απεραντη δηθενια.εξηγουμε..

1) τα λυπομουνα εχουν για θεο τους τον πανο κατσιμιχα και τον μπαμπη στοκα.προσφατως δε και τον φιλιππο πλιατσικα.

2) ενα λυπομουνο εκπεμπει σε καθε στιγμη το σλογκαν "ειμαι μονος κανεις δε με καταλαβαινει" και για αυτο δεν εχει πολλες παρεες.προτιμα να μιλαει μονο με αλλα λυπομουνα.

3) αν ερθουμε στην ειδικη κατηγορια των κοριτσιων θα παρατηρουσαμε οτι ενα λυπομουνο δακρυζει και μονο στην οψη της χαρις αλεξιου και του γιαννη κοτσιρα και οταν ακουει τραγουδια τους στο ραδιοφωνο αναβει ενστικτωδως εναν αναπτηρα. ζιπελαιο και δακρυ!

4) τα λυπομουνα ειναι οι προδρομοι των ιμο. οταν δεν επεφταν οι φραντζες στα ματια τα λυπομουνα σβηνανε τα φωτα για χει σκοτιδα.

5) τα λυπομουνα εχουν ακομα γουοκμαν για το λεωφορειο.δε γουσταρουνε το μπ3. εχουν στο σπιτι τους φυλαγμενη την κασσετα με τα ζεστα ποτα και ο υμνος τους ειναι τα "κοριτσια της συγγνωμης"

6) οταν στην αυλη του σχολειου ενα λυπομουνο καθεται μονο του μην το πλησιασεις.θα δεις μονο ενα δακρυ και θα σου πει "ασε με, δεν ειμαι καλα"

7) αν υπηρχε το ΤΕΙ μελαγχολιας ολα τα λυπομουνα θα ταν καθηγητες των ιμο.

συνεχιζεται...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

san kathigitis twn emo agapite kapso sou parathetw mia pngn gia peretairo ereuna: http://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA ....gia to pws mporei na kantantisei enas neos sta skoteina monopatia twn emo kai twn lupomounwn...

kapsos είπε...

δεν ειμαι καθηγητης των ιμο.ελεος δηλαδη..

Ανώνυμος είπε...

pros apofugi pareksigisewn EGW eimai kathigitis twn emo kai oxi o kapsos!kai gia auto ekana kai tin parapompi stin elektroniki bibliografia pros tous mathites mou:)..(pali paei na mou parei ti doksa aiiiisxos!!)

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ενα λυπομουνο και θελω να με σωσεις απο την λυπη μου