26 Ιανουαρίου 2008

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ... (part 4)




προτου συνεχισω το αφιερωμα στον γαλιλαιο δηλωνω υπευθυνα οτι ο γαλιλαιος μου εδωσε αδεια να χρησιμοποιησω το ονομα του οπως θελω.

1) στην ετησια καταμετρηση των αμαρτιων της ιερας μητροπολεως και της μονης βατοπαιδιου ο μικης συγκεντρωσε -3 αμαρτιες.αυτοματως ανακυρηχθηκε αγιος οπως επισης και αρχηγος στα λυκοπουλα.

2) οταν ο μικης εκανε βολτες πανω στη θαλασσα ο χριστουλης επιχειρουσε να βαδισει με τα χιλια ζορια πανω σε μια λιμνη.αργοτερα ξεκινησε και το θαλασσιο σκι χωρις πεδιλα και χωρις κρις-κραφτ!

3) σε λιγες μερες θα γινει κουμπαρος του νικολα σαρκοζι και της καρλας μπρουνι.ο γαμος θα τελεστει μυστικα στο εξωτικο πατραλι διπλα απο το νερο του μπαλωμενου.ναι ο εγγονος του ελληνα ειναι μπρατιμι του μικη.

4) ειναι οδημιουργος της μονομελους ορχηστρας "ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΑΔΑΔΕΣ" .παιζει ολα ταοργανα μονος του ταυτοχρονα.πιο συγκεκριμενα:

παιζει πιανο με 2 δαχτυλα.με τα υπολοιπα 8 παιζει φλογερα(1 δαχτυλο),μελοντικα(2 δαχτυλα),κλαρινο(2 δαχτυλα), ομποε(3 δαχτυλα).παιζει ντραμς με τα δαχτυλα του ποδιου(10 δαχτυλα),και διευθυνει τον εαυτο του με χρηση καθρεφτη.περισυ κερδισε το οσκαρ καλυτερης μουσικης...

5) ο γαλιλαιος εδω σε και λιγες μερες μπορει και πεταει χωρις μπερτα.ο superman το δοκιμασε καποτε και τρακαρε στις αλπεις.γατακια...απ οτι μαθαινω τη μπερτα την εκανε δωρο στον νομαρχη και αυτος τη φοραει παντα στις τηλεοπτικεςς του εμφανισεις.

6) το νεοδμητο σαραι του μικη στο νεο παρκο (ενθεν του φαρμακειου της λιζας κουρτη λαλατσα) επικοινωνει υπογεια με τον κατω κοσμο.απο κει περνουσαν η πενταμορφη και το τερας οταν εβγαιναν ραντεβου στα τυφλα).

7) ο γαλιλαιος ειναι ο θεος.-

Υ.Γ.αμεσως μετα τη δημοσιευση του 4ου μερους θα αναρτηθει στα σχολια το εξης: "
μας ξαναεπρηξες τ αρχιδια με τον γαλιλαιο μιχσαρ".προσοχη, περιεγχει ιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: