8 Ιανουαρίου 2008

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ... (part 3)

μπαινω κατευθειαν στο ψητο.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ

1) σε μια ωρα μαζεψε 10 δις δολαρια για τις καταστροφες απ το τσουναμι.την αλλη μερα το τσουνα μι θυμιζε μπαρα στον δρομο για τον ποταμο.απο τοτε εγινε ο θεος "tsoun" της νοτιοδυτικης ασιας.

2) Εμαθε στη μαριαννα βαρδινογιαννη πως να ταιζει τα παιδακια στην αφρικη χωρις να κολησει AIDS και χωρις να λερωσει αυτο το gucci φορεμα που τοσο της παει.η μαριαννα μετα τα μαθηματα εγινε πρεσβειρα καλης θελησεως της UNESCO.τα λογια ειναι φτωχα μπροστα στο μεγαλειο της προσφορας.

3) ξεκινωντας απο το βλαδιβοστοκ ακολουθησε τους δρομους του κρασιου της μακεδονιας για να προωθησει τα βιολογικα προιοντα.αυτο ειχε σαν συνεπεια το κτημα γεροβασιλειου να γινει διασημο σε ολο τον κοσμο. ο μιχαλης απλως αρκεστηκε σε μια θεση στο μουσειο σε μια φωτογραφια αγκαλια με τον ιδιοκτητη και τον παππου τον γιουκα.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΝΗΧΙΕΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ

4) καθε πρωι ξεκιναει με το ελκυθρο μαρκας LADA για τον βορειο πολο.αφου φτασει ταιζει τους πιγκουινους με τα απομειναρια του μπατμαν και μετα με το πατοφτιαρο ξανακολαει τους παγους στα παγοβουνα. ετσι τα πιγουινακια και οι αρκουδες εχουν το σπιτι τους αντι να εχουν μια μπαρα στην ακρη του κοσμου.τι να πεις για αυτο!ο ανθρωπος.....

5) αφου ειπαμε για το πρωι ας πουμε και για το απογευμα.βιδωνει το λαστιχο στη βρυση του 2ου δημοτικου το παιρνει παραμασχαλα και βγαινει στο Μαροκο.με παλινδρομικες κινησεις
περα-δωθε περα-δωθε περα-δωθε περα-δωθε περα-δωθε περα-δωθε καταβρεχει τη σαχαρα μεχρι να βγει στην αιγυπτο.ετσι εμποδιζει την επεκταση της ερημου στα τρισβαθα του νοτου...και εδω θετω το κρισιμο ερωτημα.το δευτερο δημοτικο ποσο νερο εχει ρε πουστη μου?ελεος δηλαδη.ο μιχαλης στη συνεχεια παιρνει το γκιργκιρι και βγαινει στην ιχθυοσκαλα της νεας μηχανιωνας.αφου φαει ενα ζεστο πιατο λουκουμαδες με μελι επιστρεφει με το τοπικο στα πατρια εδαφη.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

6) Εμαθε στον Beckham να βαζει φαλτσο οταν εκτελει φαουλ.εχει κατακτησει ολα τα κυπελα με ολες τις ομαδες σε ολα τα αθληματα καθε χρονο παιζοντας ακομα και εναντιον του εαυτου του.

7) προσφατα εσπασε το παγκοσμιο ρεκορ στα 100 μετρα προσπαθωντας να προλαβει το τοπικο λεωφορειο,κανοντας χρονο 6,66.η νατασσα ηταν η μονη που δεν αναγνωρισε το ρεκορ φωναζοντας οτι αυτα ειναι εργα του σατανα.την αγαπαμε ομως και δεν της κραταμε κακια.

8) Ειναι ο δασκαλος του κασπαροβ στο σκακι.αυτο χωρις λογια.κανενας ομως δεν ξερει οτι ο ΓΚΑΡΙ δεν εμαθε ποτε να παιζει ταβλι.αν δε ξερεις πορτες τι να το κανεις το ροκε? νομιζω?

συνεχιζεται....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mας ξαναεπρηξες τ αρχιδια ΜΙΧΣΑΡ